Προετοιμασία για Πιστοποίηση ISO/Πιστοποίηση ISO μέσω εγκεκριμένου συνεργάτη
1. ΙSO 9001:2015: Σύστημα διαχείρισης της ποιότητας
- ΙSO 22000:2018 / FSSC 22000 / BRC: Συστήματα διαχείρισης της Ασφάλειας και Υγιεινής των τροφίμων
- ISO 45001: Σύστημα διαχείρισης της Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία
- HACCP: Απλό σύστημα διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων
2. Εκπαιδεύσεις
- Τεκμηρίωση και εφαρμογή των πιο πάνω συστημάτων (14-ώρα)
- Υγιεινή των τροφίμων (8-ώρο)
- Καλές πρακτικές υγιεινής στους χώρους εργασίας / Ιχνηλασιμότητα και Ανάκληση των τροφίμων / Διαχείριση αποθεμάτων (8-ώρο)
- Διαχείριση Αλλεργιογόνων ουσιών (6-ώρο )
3. Σημάνσεις σε τρόφιμα βάση της ΕΕ νομοθεσίας